27. maj 2020
Jyske Bank har valgt at bortvise og politianmelde en medarbejder fra filialen i Roskilde, mens et par andre medarbejdere er blevet hjemsendt, mens undersøgelsen står på. Foto: Lars Ahn Pedersen
Jyske Bank har valgt at bortvise og politianmelde en medarbejder fra filialen i Roskilde, mens et par andre medarbejdere er blevet hjemsendt, mens undersøgelsen står på. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bankansat bortvist for at flytte kunders penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bankansat bortvist for at flytte kunders penge
Roskilde - 14. juni 2017 kl. 12:05
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyske Bank i Roskilde har opdaget, at der er blevet flyttet penge mellem private konti uden kundernes vidende. Alle overførslerne er foretaget af den samme medarbejder, som nu er bortvist.

arrow Læs også: Bank har ændret procedure efter sag om underslæb

Banken kan ikke sige, hvor mange penge det drejer sig om. Heller ikke om kunderne har mistet penge, eller om den bortviste medarbejder selv har fået udbytte af overførslerne.

- Vi er i gang med at undersøge det, og vi er ikke fuldstændig til bunds i de undersøgelser. Vi er i dialog med de kunder, og de hjælper os med at rede det ud, siger Hanne Birgitte Møller, forretningsdirektør i Jyske Bank.

Det var banken selv, der opdagede, at nogle overførsler ikke passede med, hvad kunderne havde bedt om. Det drejer sig om et mindre antal kunder, som har fået overført penge til andre kunder, de ikke har noget med at gøre.

Jyske Bank er i kontakt med de berørte kunder, de kender til, men der kan vise sig at være flere.

- Vi vil gerne orientere på forkant om, at der er nogle transaktioner, vi kigger på. Vi vil også gerne fortælle kunderne, at viser det sig, at deres konto ikke viser det korrekte billede, bliver de holdt skadesløse, siger Hanne Birgitte Møller.

Politiet er inddraget i efterforskningen, og banken har hjemsendt nogle medarbejdere med tætte arbejdsmæssige forbindelser til den bortviste.

De er hjemsendt med fuld løn og uden konkret mistanke, men Jyske Bank vil undgå enhver tvivl, indtil det er blevet undersøgt, hvad der er foregået.

arrow Ansat i Roskilde-bank dømt for underslæb
05. oktober 2019 kl. 05:58 Opdateret: kl. 18:46
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk