20. september 2021
Efter knap to års utroskab  med Køge, vender Kasper Bæk tilbage til hjembyen Roskilde som filialdirektør for Sydbank på Københavnsvej. Foto: Kenn Thomsen
Efter knap to års utroskab med Køge, vender Kasper Bæk tilbage til hjembyen Roskilde som filialdirektør for Sydbank på Københavnsvej. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bæk is back

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bæk is back
Roskilde - 15. september 2021 kl. 09:08
Af Tomas Skov

- Jeg glæder mig enormt til opgaven og til, sammen med det stærke hold i filialen, at udbygge Sydbanks position i markedet i og omkring Roskilde, skriver skriver Kasper Bæk på sin Facebookprofil.

Efter to år i spidsen for Handelsbanken i Køge kan den 43-årige bankmand snart kalde sig filialdirektør i Sydbank på Københavnsvej 9 i Roskilde fra 1. oktober.

Kasper Bæk blev en del af Roskildes erhvervsliv som direktør i Spar Nord Roskilde, og var i en periode også formand for ErhvervsForum Roskilde. Begge hverv forlod han imidlertid i november 2019 til fordel for et job som direktør i Handelsbanken Køge. Men nu får Kasper Bæk altså betydeligt kortere til arbejde fra hjemmet i Roskilde, og han glæder sig til at vende tilbage.

- "Ude godt - hjemme bedst" og nu ser jeg frem til at få Sydbank ind under huden og møde mine nye kolleger samt kunder og samarbejdspartnere. skriver den kommende filialdirektør videre.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk