19. juni 2019
En musical, der foregår i Frankrig omkring år 1900, skal indeholde absinth. Fyldet i flaskerne her er dog kun sæbe vand og grøn farve. Og den drikkelige version indeholder grøn saftevand. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

En musical, der foregår i Frankrig omkring år 1900, skal indeholde absinth. Fyldet i flaskerne her er dog kun sæbe vand og grøn farve. Og den drikkelige version indeholder grøn saftevand. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Backstage knokler de med militær præcision

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Backstage knokler de med militær præcision
Opdateret 06. februar 2019 kl. 15:37
Roskilde - 06. februar 2019 kl. 15:34
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: - Man finder ud af, hvor meget der foregår bag scenen. Der foregår også meget på scenen, men der er virkelig mange ting, som bare skal glide, så det bliver flot at se på. Det er også sådan noget med, at det ikke larmer, når man bringer kulisser ind og ud, og at det hele bare spiller, fortæller Frida Wenøe Breddam.

Frida Wenøe Breddam har sammen med Matilde Stark Danielsen og Malthe Harbison-Hansen været en del af det hold, der har bygget scenografien til musicalen. Alle tre går i 3.g og siden efteråret har de knoklet for at gøre kulisser og rekvisitter klar samt arbejdet for at få timingen til at sidde lige i øjet.

- Jeg synes faktisk, at i scenografien er man tæt på skuespillet uden at stå på scenen. For man skal have styr på, hvornår ting skal ind, og hvornår ting skal ud. Så man skal jo ligesom få det hele til at klappe på en måde. Man har et ret stort ansvar, siger Matilde Stark Danielsen. Malthe Harbison-Hansen supplerer med et grin.

- Hvis der ikke var nogen scenografi, så var der ikke nogen musical.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk