11. april 2021
Politiet beslaglagde den lånte bil efter den 20-årige mand havde fem endnu ikke afgjorte sager om narkokørsel i samme bil. Arkivfoto
Politiet beslaglagde den lånte bil efter den 20-årige mand havde fem endnu ikke afgjorte sager om narkokørsel i samme bil. Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Av! Lånt bil beslaglagt efter sjette narkokørsel på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Av! Lånt bil beslaglagt efter sjette narkokørsel på stribe
Opdateret 07. april 2021 kl. 10:24
Roskilde - 07. april 2021 kl. 10:20

Tirsdag klokken 19.30 fortrød en en 20-årig mand fra Hedehusene nok, at han havde lånt en personbil. På Cirkle K tanken på Københavnsvej i Roskilde traf han nemlig en politipatrulje, der mistænkte manden for at have røget hash under kørsel.

arrow Læs også: Dopinglager fundet hos anholdt

En narkometertest med bekræftede mistanken, så den 20-årige mand blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Den 20-årige havde fem endnu ikke afgjorte sager om narkokørsel i samme bil, som var en, han havde lånt.

Politiet besluttede derfor at bilen skulle beslaglægges med henblik på konfiskation. Bilens ejer blev orienteret om beslaglæggelsen, men ønskede rettens vurdering af sagen. Beslaglæggelsen vil derfor blive forelagt retten, som også senere vil tage stilling til, om bilen endeligt kan konfiskeres, når sagerne om narkokørsel skal afgøres. Efter blodprøveudtagelsen blev den 20-årige løsladt, og han vil høre mere fra politiet i sagen, når svaret på blodprøven kommer.

Natten til onsdag var der igen bid for politiet, da de klokken 1.54 rutinemæssigt standsede en personbil ført af en 27-årig mand fra København på Lindenborgvej i Svogerslev. Den 27-årige blev testet med narkometeret, som viste, at han havde indtaget hash forud for kørslen. Han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse og efterfølgende løsladt.

arrow 14 bilister så stort på politibil i kryds
09. april 2021 kl. 11:36 Opdateret: kl. 11:36
arrow Bilist indtog narko under kørsel
06. april 2021 kl. 22:24 Opdateret: kl. 22:38
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk