17. maj 2021
Trine Lindegaard Holmberg, direktør for Argo, ser ikke noget nyt i, at affaldsselskabet har indkøbt ulovligt for 130 millioner kroner og ikke 94 millioner. Foto: Thomas Olsen
Trine Lindegaard Holmberg, direktør for Argo, ser ikke noget nyt i, at affaldsselskabet har indkøbt ulovligt for 130 millioner kroner og ikke 94 millioner. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Argo: Nye millionfejl er ikke nye for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Argo: Nye millionfejl er ikke nye for os
Roskilde - 28. november 2018 kl. 10:45
Af Kristian Jørgensen

Det kommer ikke bag på ledelsen i Argo, at de har indgået ulovlige kontrakter for 130 millioner kroner og ikke 94 millioner, som blev afsløret for to uger siden.

arrow Læs også: Argos udbuds-rod når op i en uskøn topfem

Det er Kommunen.dk, der har fundet flere ulovlige indkøb i det fælleskommunale affaldsselsskab. Til DAGBLADET Roskilde siger direktør Trine Lindegaard Holmberg dog, at der ikke er noget nyt i de kontrakter med henholdsvis Sten Jern & Metal og Q8, fordi Argo selv har opdaget dem.

- Der er ikke tale om, at der er fundet nye kontrakter. Den ene opgave, der er nævnt, er allerede kørt på en SKI-aftale, og den anden er en del af vores plan for udbud, siger hun.

Når direktøren skal forklare, hvorfor Argo ikke fortalte om de 35 millioner kroner i forbindelse med de før afslørede kontrakter, siger hun, at Argo ser på, hvad der foregår nu, og ikke har et komplet overblik over, hvad der er sket tilbage i tiden.

- Det vil kræve, at vi laver en tilbundsgående undersøgelse for de sidste seks år. Det har vi ikke lavet. Men vi har været åbne og ærlige om alt, for det er vores holdning, at det skal vi være, siger Trine Lindegaard Holmberg.

Hun giver ikke en nærmere forklaring på, hvorfor Argo har haft så svært ved at overholde grænseværdierne for at sende ordrer i udbud. Kun at Argo er ved at rette op på det med bistand fra juridiske eksperter fra Bech-Bruun.

- Der har ikke været tilstrækkelig fokus på det i organisationen, men jeg kan love, at vi tager det dybt alvorligt. Selvfølgelig skal de regler overholdes, det er indlysende, siger Trine Lindegaard Holmberg.

arrow Ulovlige indkøb runder 158 millioner kroner
05. december 2018 kl. 12:58 Opdateret: kl. 13:05
arrow 35 mio. mere på listen over Argos ulovlige kontrakter
27. november 2018 kl. 15:30 Opdateret: kl. 15:30
arrow Argo-formand efter "ups" for 94 millioner: Vi er i gang med at rydde op
16. november 2018 kl. 12:03 Opdateret: kl. 12:16
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk