26. maj 2020
Dennis Petersen fortsætter som synsmedarbejder i synshallen på Håndværkervej 55, der er blevet overtaget af Applus Bilsyn.
Dennis Petersen fortsætter som synsmedarbejder i synshallen på Håndværkervej 55, der er blevet overtaget af Applus Bilsyn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Applus får synshal nummer to i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Applus får synshal nummer to i Roskilde
Roskilde - 18. september 2019 kl. 05:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilsyn Sjælland på Håndværkervej i Roskilde bliver en del af Applus Bilsyn. Det markeres med åbent Hus og gratis pølsebuffet fredag den 20. september.

53-årige Dennis Petersen, der har synet biler i synshallen siden 2016 for Bilsyn Sjælland, fortsætter som synsmedarbejder. Dennis Petersen blev uddannet mekaniker hos VW i 1986 og kender mange af synskunderne - private som autoværksteder - i forvejen. Han glæder sig til at fortsætte med at levere den lokale, gode service.

- Applus Bilsyn kommer med nogle nye synsværktøjer og produkter, som vi glæder os til at lancere i synshallen. Folk i Roskilde får gavn af mange ting, blandt andet et meget effektivt bookingsystem, et kvalitetsbedømmelsessystem for den lokale synshal, nye synsprodukter og en Drive In, så man ikke behøver at booke tid i forvejen, siger Dennis Petersen.

Ud over den nye synshal på Håndværkervej 55 har Applus Bilsyn i forvejen en synshal på Darupvang 21 i den sydlige del af Roskilde. Med en ny hal ved motorvejen mod København håber Applus Bilsyn på at nå ud til endnu flere synskunder i og omkring Roskilde. Der er åbent hus fra klokken 11.30 til 13.30.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk