26. juni 2019
Foto: Steen Østbjerg
Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklager om hash gik op i røg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklager om hash gik op i røg
Roskilde - 11. februar 2019 kl. 05:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: Politiet regnede med, det var et par pushere, man havde fundet frem til, da ordensmagten i maj gennemførte en aktion mod hash på gadeplan. I sidste ende blev begge dog frifundet for at have solgt euforiserende stoffer.

arrow Læs også: Betjent dømt for at køre med udrykning for sjov

De to, der havnede i retten, er 17 og 18 år. Politiet kom frem til dem efter at have luftet narkohundene ved Roskilde Station, hvor de sniffede sig frem til flere personer med hash. Et par af dem fortalte, at de havde købt hashen ude i nærheden af handelsskolen, og der fandt politiet kort efter de to samt en Netto-pose, der indeholdt 40 gram hash fordelt i 21 pølsemandsposer - et ret sikkert tegn på, at hashen er beregnet til at blive solgt.

Beviserne imod dem viste sig dog at være svage. Ingen af de to vidste, hvad posen indeholdt, sagde de, og en tredje, der til politiet havde sagt, at posen var deres, fortalte i retten, at han kun havde peget på de to andre for at undgå selv at havne i fedtefadet.

Den 17-årige havde 3100 kroner på sig, da han blev anholdt. Politiet havde ment, at pengene måtte stamme fra salg af hash. Selv sagde han, at årsagen til, at han havde så mange penge på sig, var, at han ville sætte dem på Champions League-kampen mellem Liverpool og Roma, der skulle spilles samme aften.

Betjentene, der havde stået for anholdelsen, kunne fortælle, at posen med hash havde stået midt imellem de to, men det var ikke nok til at fastslå, at den også var deres, endsige at de vidste, hvad der var i den. Derfor blev begge frifundet for besiddelse af hash med henblik på videresalg. Den ene af dem havde dog et enkelt gram hash til eget brug liggende i sin lejlighed, da politiet ransagede den. Det må man ikke, hvilket den 17-årige også udmærket godt vidste, så det ene gram blev han dømt for. Det kostede ham en bøde på 1000 kroner.øst

arrow Færdselsbetjent straffes med fængsel for skadelige løgne
15. marts 2019 kl. 12:30 Opdateret: kl. 12:32
arrow Porsche-ejer prøvede at tale sig fra bøde
30. januar 2019 kl. 05:50 Opdateret: kl. 12:04
arrow Tiltalt betjent nægter at have stukket bødepenge i lommen
24. august 2016 kl. 13:31 Opdateret: kl. 09:40
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk