3. juli 2020
Anja Sundebo fra Zealand - Sjællands Erhvervsakademi modtager førstepræmien på 20.000 kr. af en stolt akademichef Peter Schwalbe.
Anja Sundebo fra Zealand - Sjællands Erhvervsakademi modtager førstepræmien på 20.000 kr. af en stolt akademichef Peter Schwalbe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anjas hønsegård løb med førstepræmien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anjas hønsegård løb med førstepræmien
Roskilde - 22. november 2019 kl. 20:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En simpel, profitabel hønsegård i boligområder, som skal sikre jobs for udsatte borgere med særlige behov. Det løsningsforslag sikrede Zealand-studerende Anja Sundebo sejren og en præmie på 20.000 kroner, da erhvervslivet og studerende i Roskilde var samlet på RUC til afslutningen på innovationsforløbet COCONF19.

arrow Læs også: Unge udviklede løsninger sammen med erhvervsfolk

Argo, Boligselskabet Sjælland, Dansk Retursystem, Mangor & Nagel arkitekter, Rambøll, ROCKWOOL, Roskilde Kommune og Roskilde Universitet havde på forhånd bedt studerende fra henholdsvis Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, Roskilde Universitet og DTU om at komme med løsninger på konkrete udfordringer, og her var det Anja Sundebos, der blev kåret som vinderen.

Hun vil nu gå i dialog om potentielt at videreudvikle idéen sammen med Roskilde Kommune, som efterspurgte nye idéer til jobmuligheder og fleksibilitet på arbejdsmarkedet for udsatte borgere. COCONF blev holdt for tredje år i træk og arrangeres af CORO, Co-lab Roskilde sammen med partnere.

arrow Folk skraldede igennem i regnen
28. maj 2019 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:43
arrow Fest og skrald skal give mere genbrug
24. maj 2019 kl. 04:18 Opdateret: kl. 13:05
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk