27. september 2020
Horsehøj er også blevet nævnt som et af de steder, hvor der er skimmelsvamp...
gallery icon

Se billedserie

Horsehøj er også blevet nævnt som et af de steder, hvor der er skimmelsvamp...
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Andre beboere: Vi har også skimmelsvamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andre beboere: Vi har også skimmelsvamp
Opdateret 22. februar 2014 kl. 13:17
Roskilde - 22. februar 2014 kl. 08:34
Af Malene Koops Grønborg

Roskilde: Gentagne genhusninger, diskussioner med boligselskabet og en lejlighed, man bliver syg af at bo i er tilsyneladende ikke en sjældenhed, hvis man er lejer hos Boligselskabet Sjælland (BoSj).

På Facebook-siden »Køb, salg og gives væk Roskilde« er der på en uge kommet knap 200 kommentarer efter at en kvinde skrev om, hvordan hendes syge mor var blevet genhuset i en lejlighed på Horsehøj, der også er Boligselskabet Sjællands lejemål, og hvor der var synlig skimmelsvamp. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Boligselskab vil ikke gøre mere for Majbritt

- Knolden er også ramt hårdt af skimmelsvamp. Min familie og jeg kæmpede med det i næsten syv år, og de sidste tre år var der håndværkere hver dag for at reparere på det. De blev nødt til at gå rundt med stor maske for ikke at blive syge af svampen, mens vi, der boede der bare gik rundt uden maske eller andet beskyttelse mod skimmelsvampen, skriver Simon Bordignon.

- BoSj er fuldstændig ligeglade med klager. De henviser bare til at hver enkelt afdeling selv er skyld i problemerne man har, fordi ens afdeling ikke har lagt penge tilside til renovering af boligerne. Der er kun een til at betale, og det er dig selv. Jeg synes nu, det er BoSj, der administrerer indtægterne fra lejerne forkert, men det er BoSj's direktør absolut ikke enig i..., lyder det også på Facebook-siden.

- Det er 12 ½ år siden jeg boede dernede, og allerede der var problemerne med skimmelsvamp stort, så det er rigtigt mange år BoSj har været klar over problemet, men skider på det og lejer bare lystigt ud..., skriver Linda P. Rasmussen.

- Jeg er også en af dem, der har dårlig erfaring med BoSj i forbindelse med skimmelsvamp og i det hele taget er utilfreds med deres »metoder« og måden de behandler deres lejere på. Synes det er grotesk, at de kan gøre, som de gør, skriver Maria Katrine Rasmussen.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

arrow LLO om skimmelsvamp: Kommunen gør det ikke godt nok
22. februar 2014 kl. 11:12 Opdateret: kl. 14:12
arrow Boligselskabet undersøger sagen
22. februar 2014 kl. 09:07 Opdateret: kl. 13:17
arrow Majbritt og Victor blev syge af skimmelsvamp
22. februar 2014 kl. 07:19 Opdateret: kl. 14:12
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk