15. juli 2020
Anders Find sætter fokus både på sklerose og på tilgængelighed i naturen med sin kystvandring hele Sjælland rundt. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Anders Find sætter fokus både på sklerose og på tilgængelighed i naturen med sin kystvandring hele Sjælland rundt. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anders samler ind med fødderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders samler ind med fødderne
Roskilde - 24. september 2018 kl. 17:53
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anders Find fra Roskilde kombinerer motion, frisk luft og fællesskab med endnu et godt formål, når han vandrer Sjælland rundt langs lysten. Hans medvandrere betaler for at gå med, for turen fungerer også som indsamling til Scleroseforeningen.

Den 1671 kilometer lange tur indledte han i november sidste år, og han regner med, at der går et års tid, før han er færdig.

- Hvor jeg går, afhænger af dem, der vil med. Det er drevet af efterspørgsel. Jeg tilrettelægger turene efter, hvem der vil med ud at gå, og hvis det kan lade sig gøre, er det fint at komme ud at gå med nogen, som har lokalkendskab til det område, vi går i. Så kan man få lidt at vide om den historie, der knytter sig til de steder, man kommer.

- Folk ringer og spørger, hvornår jeg skal ud at gå næste gang, og så prøver jeg at planlægge en tur, så de kan komme med, men efterhånden er der så mange, der gerne vil med, at jeg er nødt til at samle folk i grupper, så det er somme tider lidt af et puslespil at få det til at gå op, siger Anders Find.

Der er ingen »takst« for, hvad det koster at tage med på en kystvandring. Folk betaler, hvad de synes, de kan undvære.

Man kan læse mere om Anders Finds kystvandring og indsamling på www.gaaforlivet.com.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk