20. oktober 2019
Amerikanske Julia Holter spiller på årets Roskilde Festival, men giver også en koncert i Roskilde Domkirke mandag den 1. juli. Foto: Dicky Bahto
Amerikanske Julia Holter spiller på årets Roskilde Festival, men giver også en koncert i Roskilde Domkirke mandag den 1. juli. Foto: Dicky Bahto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amerikansk festival-musiker spiller også i domkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikansk festival-musiker spiller også i domkirken
Roskilde - 05. juni 2019 kl. 12:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk bliver det muligt at komme til koncert med et af navnene fra årets Roskilde Festival, selv om man ikke nåede at få billet til den nu helt udsolgte festival. Lige som i 2018 arrangerer Roskilde Festival nemlig en koncert i Roskilde Domkirke i løbet af festivalugen som et tilbud til både festivaldeltagere, der har lyst til at udforske Roskilde by, og til borgere, der ikke er på festival.

arrow Læs også: Festivalkoncert i domkirken: Avantgarde ved alteret

Koncerten finder sted mandag den 1. juli klokken 21 og bliver med den amerikanske komponist og multiinstrumentalist Julia Holter, som også skal spille på festivalen fredag den 5. juli. Julia Holter har på tværs af fire albumudgivelser rykket ved grænserne mellem indiemusik, moderne komposition og elektronisk musik og har tidligere optrådt på Roskilde Festival i 2012 og 2014.

Til koncerten i Roskilde Domkirke vil hun udforske sit repertoire med kompositioner, som hun ikke spiller til sin koncert på festivalen. Billetter kan købes via Ticketmaster og koster 100 kroner plus gebyr. Sidste år var det den australske lydmager Ben Frost, som publikum kunne opleve i domkirken, inden han skulle spille på festivalen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk