22. maj 2018
Den sure smiley er historie i Kaffekilden.
Den sure smiley er historie i Kaffekilden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle gode gange tre for Kaffekilden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle gode gange tre for Kaffekilden
Roskilde - 17. maj 2018 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje gang i år aflagde Fødevarestyrelsens kontrollant onsdag besøg i Kaffekilden på Hestetorvet, og besøget bekræftede, at tredje gang er lykkens gang. Denne gang blev alt nemlig fundet i den skønneste orden, så nu har cafeen atter en glad smiley hængende.

arrow Læs også: Klamt: Lunken mælk og fedtede dryp med fastsiddende fluer

Indtil begyndelsen af foråret var det faktisk en elitesmiley, men den røg, da en kontrol den 12. marts fandt en bagatelagtig fejl på en faktura fra en virksomhed, der havde leveret tre kager. Leverandøren havde ikke skrevet adresse og cvr-nummer på regningen. Det skal man - og det er også modtagerens ansvar, at det sker. Det kunne end ikke udløse en indskærpelse, men den lillebitte detalje var nok til at koste elitemærket.

Den 16. april fandt den næste kontrol sted, og da var det en mere alvorlig ting, der blev noteret. 56 liter mælk blev opbevaret i et køleskab, hvor der var over 10 grader, og selv mælk, der var blevet leveret same dag, var nået at blive over otte grader varm. Det gav en bøde på 5000 kroner og en sur smiley.

Derfor var det formentlig med en vis utålmodighed, at virksomheden afventede det tredje besøg, der fandt sted i går. Den sure smiley havde gjort sin virkning, for der var ikke en finger at sætte på noget som helst - og det er der nu papir på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk