26. februar 2020
Det er slet ikke realistisk, at Niels Valentin Hansen og de andre sagsøgte kan betale et eksorbitant beløb på en milliard kroner. Den tidligere bankdirektørs advokat kan slet ikke se, hvorfor kravet er sat så højt. Foto: Kim Rasmussen
Det er slet ikke realistisk, at Niels Valentin Hansen og de andre sagsøgte kan betale et eksorbitant beløb på en milliard kroner. Den tidligere bankdirektørs advokat kan slet ikke se, hvorfor kravet er sat så højt. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advokat for Valentin: Milliardkrav er »latterligt«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokat for Valentin: Milliardkrav er »latterligt«
Roskilde - 26. april 2017 kl. 12:42
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erstatningskravet på en milliard kroner, som Finansiel Stabilitet har rejst mod 10 personer med tilknytning til Roskilde Bank, er helt ude af proportioner.

arrow Læs også: Starbucks spiller stor rolle i svindelsag om halv milliard

Det mener tidligere bankdirektør Niels Valentin Hansens advokat, Arvid Andersen. Ikke mindst set i lyset af, at Finansiel Stabilitet primært vil statuere et eksempel med den foreløbigt halvandet år lange civilsag.

- Det er efter min opfattelse, undskyld jeg siger det, fuldstændig latterligt, sagde Arvid Andersen, da han tirsdag afrundede sin procedure.

Det begrunder han med, at de sagsøgte enkeltpersoner ikke er i nærheden af at kunne betale sådan et beløb, hvis de mod advokatens forventning bliver dømt. Arvid Andersen peger i den forbindelse på, at hans klient efter krakket havde en skattegæld på 17 millioner kroner for sine aktieoptioner, som endte med at være værdiløse.

Skulle Finansiel Stabilitet få medhold, bør revisionsselskabet Ernst & Young ifølge Arvid Andersen betale hovedparten. De er forsikret og har derfor mulighed for at betale i modsætning til de 10 enkeltpersoner.

arrow Direktør tiltalt for bedrageri på en halv milliard
12. september 2018 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:43
arrow Politiet sender myriade af anklager mod Hesalight-stifter
17. april 2018 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:22
arrow Hesalight-direktør tiltalt for svindel for halv milliard
10. april 2018 kl. 10:12 Opdateret: kl. 10:14

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk