27. oktober 2020
Roskilde Handel må desværre droppe at have en skøjtebane i bymidten denne jul. Det skyldes usikkerheden i forbindelse med Covid-19. Foto: Peter Andersen
Roskilde Handel må desværre droppe at have en skøjtebane i bymidten denne jul. Det skyldes usikkerheden i forbindelse med Covid-19. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Æv: Længe ventet skøjtebane aflyst i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Æv: Længe ventet skøjtebane aflyst i år
Roskilde - 01. oktober 2020 kl. 12:24

Ligesom så meget andet, bliver den planlagte skøjtebane i Roskilde bymidte desværre ikke til noget i år.

arrow Læs også: Skøjtehal: Politikerne synes det er en god idé, men kan ikke se, at der er råd

- Det har været en svær beslutning, men som omstændighederne er lige nu med COVID-19 og de mange restriktioner, tør vi i Roskilde Handels bestyrelse, ikke gå videre med at få en skøjtebane til byen i år. siger Jacob Bøg, næstformand i Roskilde Handel, på vegne af aktivitetsudvalget i foreningen.

- Der er mange ukendte foranstaltninger der lige nu gør, at vi ikke kan forsvare at gå videre med projektet. Det er vores ansvar, at så stor en aktivitet i byen er tryg at benytte for borgere og besøgende. Med det nuværende forsamlingsforbud på maks 50 personer, kan vi risikere at alt for få ville kunne gøre brug af banen, og det er også for stor en økonomisk risiko at løbe. En del af skøjtebanen skal nemlig finansieres ved skøjteudlejning, og det vil dermed ikke være rentabelt. Desuden kan vi stå i en situation hvor politiet er nødsaget til at lukke banen ned, hvis der kommer nye eller andre tiltag fra regeringen. Og så står vi med en smuk skøjtebane som ingen må bruge. Det ville være alt for ærgerligt, fortsætter Jacob Bøg.

Forarbejdet er ikke spildt!
- Heldigvis er vi nu så langt med planlægningen af en skøjtebane, at vi kan fortsætte det gode arbejde - og gøre alt hvad der står i vores magt for at skabe en rigtig god aktivitet i Roskilde 2021. De sidste måneders samarbejde og koordinering med Roskilde Kommune har været rigtig givtigt og produktivt. Så vores forberedelser er ikke spildt - tværtimod er vi nu helt klar til at skabe de perfekte rammer så december og vintermånederne bliver endnu sjovere i 2021-2022, slutter Jacob Bøg.

arrow 14-årige Elisa: Roskilde skal da have en skøjtehal
16. august 2020 kl. 07:45 Opdateret: kl. 23:09
arrow Søger foreninger: Vil I have en bod ved skøjtebanen?
05. august 2020 kl. 08:20 Opdateret: kl. 11:54
arrow Efter 11 år og opråb fra de unge: Skøjtebane åbner på torv
05. august 2020 kl. 06:19 Opdateret: kl. 15:48
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk