18. januar 2021
Romdestilleriet GetSpirits Distillery havde en fin åbningsdag, hvor mange kiggede forbi og fik smagsprøver på de fire rom, som foreløbig er færdig. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Romdestilleriet GetSpirits Distillery havde en fin åbningsdag, hvor mange kiggede forbi og fik smagsprøver på de fire rom, som foreløbig er færdig. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ægtepar satser alt på rom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ægtepar satser alt på rom
Opdateret 28. august 2017 kl. 09:36
Roskilde - 27. august 2017 kl. 10:53
Af Britt Nielsen

Ægteparret Carlo Lund og Inge-Lise Schou fik lidt af en drømmestart på åbningen af deres romdestilleri GetSpirits Distillery, da den røde løber var rullet ud lørdag formiddag.

arrow Læs også: Held i uheld: Røget rom blev til ved en fejl

- Det er fantastisk. Det er rigtig mange, vi ikke kender. Der stod allerede nogen ude foran, inden vi åbnede, sagde Inge-Lise, mens hun kiggede rundt på de mange mennesker, som gik rundt og så på Roskildes første romdestilleri.

Parret faldt for rommen til en smagning for få år siden. Carlo Lund har tidligere været iværksætter, men Inge-Lise Schou har sagt jobbet som sygeplejerske op, så de sammen kan satse helt på romdestilleriet.

GetSpirits Distillery hører hjemme i bygningerne på Ringstedvej 73 i Roskilde, og her vil butikken have åbent nogle få timer hver torsdag og fredag eftermiddag.

På åbningsdagen kunne gæsterne smage de fire rom, som GetSpirits Distillery lægger ud med, samt spise en romkugle med rom fra destilleriet i.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde mandag den 28. august. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Romdestilleri vokser: Nu begynder det at blive sjovt
07. december 2018 kl. 16:45 Opdateret: kl. 13:01
arrow Lær at lave din egen rom
07. december 2018 kl. 10:02 Opdateret: kl. 13:37
arrow Fyldte tønder: Romdestilleri må allerede udvide
12. december 2017 kl. 05:19 Opdateret: kl. 13:36
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk