3. juli 2020
En narkohund var på arbejde onsdag i Folkeparken, hvor en ung mand blev taget med 40 klumper hash. Foto: Allan Nørregaard
En narkohund var på arbejde onsdag i Folkeparken, hvor en ung mand blev taget med 40 klumper hash. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbenlys hashhandel i Folkeparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbenlys hashhandel i Folkeparken
Opdateret 07. november 2019 kl. 11:08
Roskilde - 07. november 2019 kl. 10:54
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der handles hash i Folkeparken ved højlys dag. Det kunne politiet konstatere, da de onsdag ved 14-tiden var en tur i Folkeparken som en del af en indsats mod narkosalg på gadeplan.

Politiet spottede en gruppe på fire yngre mænd, som opholdt sig nær ved toiletterne i parken. En mand fra gruppen smed noget fra sig bag en bænk, da de så politiet. Narkohundene fandt frem til en cigaretpakke, som indeholdt 40 klumper hash, som efterfølgende blev kontrolvejet til 62,19 gram.

Politiet sigtede og anholdt en 21-årig mand fra Roskilde for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Han blev visiteret, hvor politiet fandt en ulovlig halskniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven.

De øvrige personer på stedet blev ikke fundet i besiddelse af noget ulovligt. Politiet beslaglagde de ulovlige genstande, og ransagede efterfølgende den sigtedes adresse i Roskilde, men fandt her intet ulovligt.

Anklagemyndigheden vurderede efterfølgende sagen, men der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den anholdte i grundlovsforhør. Den 21-årige blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk