5. april 2020
Roskilde Kommune har haft succes med et forsøg, hvor ledige tider i fire haller og sale kan bookes, i stedet for at de står tomme og ubrugte hen. Foto: Jens Wollesen
Roskilde Kommune har haft succes med et forsøg, hvor ledige tider i fire haller og sale kan bookes, i stedet for at de står tomme og ubrugte hen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åben Hal udvider til fire nye haller oven på succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åben Hal udvider til fire nye haller oven på succes
Opdateret 05. januar 2017 kl. 13:49
Roskilde - 05. januar 2017 kl. 06:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mød vennerne til en omgang badminton, floorball, basketball, yoga eller hvad fantasien rækker til - og gør det ved selv at booke ledige tider i udvalgte haller og sale i kommunen. I den sidste halvdel af 2016 har Roskilde Kommune afprøvet at åbne kommunale faciliteter til private brugere via Åben Hal projektet.

Det er gået rigtig fint, og projektet går nu over til at blive et permanent tiltag. Samtidig bliver der udvidet med flere faciliteter.

I efteråret var det muligt at booke faciliteter på fire lokale skoler i deres ledige tider: Baunehøjskolen, Klostermarksskolen, Peder Syv Skolen og Sct. Jørgens Skole. Succeskriteriet var 75 bookninger i prøveperioden, og resultatet blev mere end det dobbelte, nemlig 156.

De positive erfaringer gør, at muligheden fortsætter i 2017 på de fire skoler - og der kommer fire nye steder til. De fire nye lokaliteter er dog ikke udvalgt endnu.

Priserne for at leje en bane - eller måske en hel hal - er rimelige. Fx koster en time på en badmintonbane 50 kroner, en bane til en gang basketball koster 125 kroner, mens en hel boldspilhal kan lejes for 250 kroner i timen.

Både bookning og betaling foregår via appen wannasport, og der kan ses mere på www.roskilde.dk/åbenhal

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk