29. februar 2020
Hjemmehjælperen nøjedes ikke med at pudse vinduerne og tørre persienner af, da hun i embeds medfør var hjemme hos den 92-årige. Foto: Camilla Bloch
Hjemmehjælperen nøjedes ikke med at pudse vinduerne og tørre persienner af, da hun i embeds medfør var hjemme hos den 92-årige. Foto: Camilla Bloch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 92-årig bestjålet af sin hjemmehjælper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

92-årig bestjålet af sin hjemmehjælper
Roskilde - 16. september 2019 kl. 12:52
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En fredag i februar sidste år havde en 92-årig kvinde fra Roskilde set frem til at få besøg af hjemmehjælpen, men selv om der muligvis var blevet gjort rent, havde lejlighedens beboer svært ved at glæde sig, da hjemmehjælperen var gået igen.

arrow Læs også: 76-årig bedraget af sin tidligere hjemmehjælper

Kvinden opdagede nemlig, at der manglede penge i den pung, hun havde liggende i sin taske, der var i spisestuen, mens hjemmehjælperen var i lejligheden. 550 kroner var der forsvundet - og der havde ikke været andre på besøg end hjemmehjælperen.

Da hjemmehjælperen - en 53-årig kvinde, som i dag er ansat som hjemmehjælper i et privat firma - blev gået på klingen om tyveriet, indrømmede hun, at det var hende, der havde taget pengene - en tilståelses, som hun gentog, da hun var i retten for nylig.

Retten lagde vægt på, at tyveriet blev begået, mens den 53-årige var på arbejde som hjemmehjælper, og over for en person, som må anses for at være mindre egnet til at beskytte sig mod berigelseskriminalitet. Samtidig blev der også skelet til, at den sigtede kvinde ikke tidligere har været straffet. Det er hun nu. Straffen blev 20 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste.

arrow Falsk hjemmehjælper på spil hos to ældre kvinder
10. oktober 2018 kl. 10:48 Opdateret: kl. 11:06

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk