26. marts 2019
Der har været nok at fejre for Mille Food, der har haft fart på siden stiftelsen i 2016. Her er det den kinesiske ambassadør, Deng Ying (tv.) der sammen med administrerende direktør i Mille Food, Steve Wang, og besæftigelsesminister  Troels Lund Poulsen giver tommel op . Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
gallery icon

Se billedserie

Der har været nok at fejre for Mille Food, der har haft fart på siden stiftelsen i 2016. Her er det den kinesiske ambassadør, Deng Ying (tv.) der sammen med administrerende direktør i Mille Food, Steve Wang, og besæftigelsesminister Troels Lund Poulsen giver tommel op . Foto: Kasper Daugbjerg Dønbo
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 80-100 nye arbejdspladser på vej til Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80-100 nye arbejdspladser på vej til Roskilde
Roskilde - 07. juli 2018 kl. 05:21
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kinesisk ejede virksomhed Mille Food slår sig ned i Roskilde, hvor den næste år vil åbne en fabrik, der får 80-100 medarbejdere.

Mille Food producerer modermælkserstatning til det kinesiske marked, og virksomheden, der etablerede sit første produktionsanlæg i Hundested sidste år, er i voldsom vækst. Den omsætter for en halv milliard kroner i år og forventer at fordoble omsætningen hvert år frem til 2021, så omsætningen til den tid vil runde fire milliarder kroner.

Mille Food har købt en del af den tidligere Nycomed/Takeda-ejendom, der har stået tom, siden Takeda flyttede fra Roskilde i 2013.

Læs mere i weekend-udgaven af DAGBLADET Roskilde - også som e-avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk