30. oktober 2020
Med hjælp fra en 70-årig mand fik politiet fat i en 25-årig, der havde fyldt lommerne med hash, klar til at blive solgt. Foto: Kenn Thomsen
Med hjælp fra en 70-årig mand fik politiet fat i en 25-årig, der havde fyldt lommerne med hash, klar til at blive solgt. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 70-årig tippede politiet om pusher

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70-årig tippede politiet om pusher
Roskilde - 13. august 2018 kl. 13:52

- Det er faktisk rigtig godt spottet.

arrow Læs også: Pushere sprang ud fra altanen

Sådan konstaterer Martin Bjerregård fra Midt- og Vestsjællands Politi om den indsats, en 70-årig mand fra Roskilde gjorde søndag aften. Den betød nemlig, at en 25-årig mand fra Roskilde blev taget på fersk gerning med lommerne fulde af hash klar til at blive solgt.

Det var ved 20-tiden, den 70-årige mand ringede til politiet og fortalte, at han havde bemærket den 25-årige, som efter hans opfattelse havde haft en påfaldende adfærd. Den 25-årige gik rundt bag Netto på Holbækvej, og ud fra de observationer, den 70-årige havde gjort, gættede han på, at den yngre mand måtte være i færd med at sælge hash.

Politiet kørte ud og fik fat i manden, der ganske rigtigt viste sig at være pusher. Han havde 28 salgsposer på sig, hver indeholdende to gram hash. I en lomme lå der også en nøgle til hans lejlighed, som politiet også aflagde et besøg, og der fandt man yderligere 13 gange to gram hash og en række effekter, der typisk bliver brugt ved opvejning af hash. Det hele blev beslaglagt som bevismateriale i en senere retssag, idet den 25-årige er sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Den 25-årige blev løsladt efter endt afhøring. Han har ikke været sat i forbindelse med hashsalg.

arrow Hashryger i busskur kan være pusher for elever
07. februar 2020 kl. 11:10 Opdateret: kl. 11:10
arrow Anklager om hash gik op i røg
11. februar 2019 kl. 05:42 Opdateret: kl. 10:36
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk