15. august 2020
Lyskrydset Ringstedgade/Holbækvej var spærret, mens der blev ydet førstehjælp til en 70-årig mand, som havde fået et ildebefindende. Den 70-årige mand blev fløjet til Rigshospitalet, men er uden for livsfare. Foto: Kristian Jørgensen
Lyskrydset Ringstedgade/Holbækvej var spærret, mens der blev ydet førstehjælp til en 70-årig mand, som havde fået et ildebefindende. Den 70-årige mand blev fløjet til Rigshospitalet, men er uden for livsfare. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 70-årig mand blev reddet af hurtig førstehjælp midt i lyskryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70-årig mand blev reddet af hurtig førstehjælp midt i lyskryds
Opdateret 17. november 2019 kl. 07:26
Roskilde - 15. november 2019 kl. 15:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 41-årig mand fra Roskilde ydede hjerte/lungeredning, da en 70-årig mand fra Roskilde fik et ildebefindende og var årsag til, at krydset Ringstedgade/Holbækvej var spærret i knap en time torsdag formiddag.

arrow Læs også: Ildebefindende skyld i trafikuheld

Den 70-årige mand kom kørende ad Søndre Ringvej, hvor han foretog et højresving nord ad Ringstedgade. I forbindelse med svingningen fik den 70-årige formentlig et ildebefindende og påkørte en personbil, som holdt for rødt lys i krydset for at køre nord ad Ringstedgade.

Den 41-årige mand var handlekraftig og kom den 70-årige til undsætning, da hans bil holdt på stedet med motoren i gang, og føreren sad livløs bag rattet.

Bilen var aflåst, så den 41-årige mand knuste ruden til bilen med en hammer, fik standset bilen og reddede den 70-årige ud af bilen.

Politiet kom hurtigt frem til stedet og fik afspærret Ringstedgade, så lægehelikopteren kunne lande. Lægehelikopteren landede i krydset og fløj herefter den 70-årige til Rigshospitalet til behandling.

Hans tilstand er stabil, og han meldes at være uden for livsfare.

Føreren af den påkørte bil, en 72-årig kvinde fra Roskilde, slap fra uheldet med forskrækkelsen.

Bilinspektøren kom frem og undersøgte stedet for at klarlægge omstændighederne omkring uheldet. Krydsene ved Ringstedgade var helt åbneigen kl. 12.11.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk