21. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50 hørte på Brian i Guldaldersalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 hørte på Brian i Guldaldersalen
Roskilde - 28. november 2020 kl. 15:43

Trods corona var 50 deltagere mødt frem for at høre på direktøren hos Dansk Erhverv Brian Mikkelsen i Guldaldersalen på Prindsen, hvor alle nødvendige sundheds-foranstalninger var truffet.

Erhvervsforum stod bag mødet med den tidligere minister, der talte om udfordringerne med epidemien - oven i globalisering, klimakrise og en presset velfærd.

- Dansk Erhverv har en vision om, at Danmark skal være det bedste land at drive virksomhed i. Får virksomhederne de rette rammer, så kan vi indfri potentialet, gøre forhindringer til forretninger og sikre velstanden og velfærden i Danmark.

- Samfundet har brug for erhvervslivet - og erhvervslivet har brug for en velfungerende offentlig sektor. De to er ikke hinandens modsætninger, men hinandens forudsætninger. Jo bedre vilkår vi giver virksomhederne for at skabe velstand, arbejdspladser og fremgang, desto bedre vilkår giver vi velfærdssamfundet, konkluderede Brian Mikkelsen sit debatoplæg.

I den efterfølgende debat blev der bl.a. diskuteret forskellige emner, f.eks. om Roskilde Brandvæsen skal byde på håndværker-opgaver. Eller hvem der skal betale regningen efter de mange hjælpepakker, som har holdt beskæftigelsen oppe under corona-krisen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk