17. januar 2021
Roskilde kommune er den kommune i Region Sjælland, hvor flest iværksættere har valgt at starte deres virksomhed i 2020.(Foto: Jan Partoft)
Roskilde kommune er den kommune i Region Sjælland, hvor flest iværksættere har valgt at starte deres virksomhed i 2020.(Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 445 nye virksomheder i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

445 nye virksomheder i Roskilde
Roskilde - 11. januar 2021 kl. 11:28
Af ra.red@sn.dk

Roskilde kommune ligger helt i top, når det gælder om etableringen af flest nye virksomheder i Region Sjælland. Det er statens finansieringsfond Vækstfonden, der har kigget på tallene for 2020.

445 nye virksomheder er det blevet til i Roskilde kommune i løbet af året.

Selvom Roskilde kommune kan glæde sig over førstepladsen, så er der konkurrence fra fem øvrige kommuner i regionen. Der er næsten dødt løb mellem kommunerne, og derfor deles andenpladsen af Køge, Slagelse, Næstved, Holbæk og Greve, der alle har over 200 nystiftede selskaber.

Vækstfonden finansierer virksomheder i hele Danmark inden for alle brancher. Vækstfonden har siden Coronakrisens start i marts 2020 igangsat en række initiativer, der skal bidrage til at holde hånden under danske virksomheder igennem krisen. Det gælder både en række Covid-19 låneprodukter samt garantier, som virksomheder kan få stillet via egen bank.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk