25. april 2019
Elever fra Jyllinge Skole og Baunehøjskolen har i år haft drama på hold sammen, og i aftes var der premiere på årets store forestilling »9.A«.Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Elever fra Jyllinge Skole og Baunehøjskolen har i år haft drama på hold sammen, og i aftes var der premiere på årets store forestilling »9.A«.Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 430 til musical: 8. klasser »flirtede« med 9.A.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

430 til musical: 8. klasser »flirtede« med 9.A.
Roskilde - 11. januar 2019 kl. 11:20
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyllinge Skole, Baunehøjskolen, Roskilde Ungdomsskole og HTX har samarbejdet om et storstilet valgfagsprojekt på 8. årgang og i går var det så endelig tid til premieren.

Både klokken 10 og 13 kunne skoleelever fra de to folkeskoler opleve forestillingen og i aftes var det så den store premiere, hvor 430 familimedlemmer sad bænket i Tumlesalen for at opleve skuespillerne vise hvad de kan.

Stykket hedder 9.A., og det kan jo være ganske spændende for forældre og 8. klasseselever at forsøge at forestille sig, hvad der foregår inden i hovedet på en 9. klasseselev.

Samarbejdet mellem skolerne strækker sig dog langt ud over scenekanten, for der var en lang række udstillinger fra andre valgholdsprojekter stillet frem til skue i aftes. På udstillingen viste valgholdet CSI fysikforsøg i samarbejde med HTX. Iværksætterholdet havde stået med alt fra plakater, menuer, bordkort til mucialprogrammet og apps, og design-holdet kunne fremvise tasker og tøj og ikke mindst kostumer til forestillingen.

Madkundskabsholdet havde lavet vildtbuffet, som kunne fås i restauranten, og her valgte 60 personer at lægge vejen forbi.

Kulisseholdet havde, ud over kulisser, også en flot udstilling med malerier, og fantasifulde lerfigurer.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk