19. januar 2020
Dansebar i Jernbanegade i Roskilde. Foto: Kristian Jørgensen
Dansebar i Jernbanegade i Roskilde. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 21-årig frifundet trods blodig dørmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årig frifundet trods blodig dørmand
Roskilde - 24. juli 2019 kl. 06:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For en dørmand på Dansebar i Roskilde sluttede en fredag aften på jobbet i utide, da han måtte en tur på skadestuen og have behandling for en flænge over det ene øje. Han fortalte politiet, at han var blevet nikket en skalle af en 21-årig mand fra Frederikssund, som efterfølgende blev tiltalt for vold.

Dømt blev den 21-årige nu ikke. Selv om der var indkaldt et vidne til støtte for anklagerne var der så megen tvivl om, hvad der var set, at retten frifandt ham. Optakten til episoden var, at den 21-årige havde været ude på dansegulvet, hvor der opstod tumult, og det forsøgte dørmanden at lægge en dæmper på. Herunder pådrog dørmanden sig flængen.

Men dørmanden selv var ikke i stand til at sige, om skallen var en bevidst handling, og han kunne heller ikke huske, hvordan han og den 21-årige var placeret i forhold til hinanden - om det var en forlæns skalle, eller om den var givet med nakken. Og vidnet, som havde været en del af tumulten på dansegulvet, havde slet ikke set hændelsen, viste det sig. Episoden fandt sted i begyndelsen af december sidste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk