24. februar 2021
Billedkunstneren Mia Willaume fra Roskilde har sammen med eleverne på Skt. Josefs Skole skabt kunstværket »Naturen kalder«.
Billedkunstneren Mia Willaume fra Roskilde har sammen med eleverne på Skt. Josefs Skole skabt kunstværket »Naturen kalder«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 200 elever står bag nyt kunstværk på deres skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 elever står bag nyt kunstværk på deres skole
Roskilde - 14. marts 2019 kl. 15:24

Skt. Josefs Skole i Roskilde indviede torsdag morgen et nyt kunstværk, som skolens elever har lavet i samarbejde med den lokale billedkunstner Mia Willaume.

arrow Læs også: Forskellige kunstteknikker mødes på nyt atelier

Omkring 200 elever fra Skt. Josefs Skoles mellemtrin og international afdeling har deltaget i projektet, der startede i juni 2018. Mia Willaume besøgte skolen i tre dage, hvor alle elever modtog fælles undervisning i, hvordan billedkunstnerens billedidé var opstået. De fik en enkel farvelære omkring begrænset farvepalet og derefter individuel vejledning til deres lille billede.

De over 200 små billeder er nu sat sammen til et værk, som efter kunstnerens ønske skal repræsentere naturen omkring skolen. Derfor er inspirationen hentet i Folkeparken, som også ses i kunstværket, hvor der er blade, grene og blomster sammensat i et væld af farver. Værkets titel er »Naturen kalder«.

- Det har været et fantastisk forløb at få lov til at lede og være med til. Og resultatet er virkelig vellykket. Det har krævet et stort koordinerings- og forberedelsesarbejde samt en opbakning fra forældreforeningen og ikke mindst nogle dedikerede lærere med engagement og viljestyrke til at gennemføre et anderledes kreativt forløb på skolen, hvor det almindelige skema har været brudt op, for at kunne gennemføre så stort et projekt på hele skolens mellemtrin og internationale afdeling, siger Mia Willaume.

arrow Kunstner lægger succes-stil på hylden
10. maj 2012 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:56
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk