15. december 2017
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-25 unge skabte frygt for ballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-25 unge skabte frygt for ballade
Opdateret 20. februar 2017 kl. 12:34
Roskilde - 19. februar 2017 kl. 09:29
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede før de ankom til Roskilde Station var en gruppe på 20-25 unge mænd med tilknytning til Høje Tastrup spottet af bekymrede borgere og efterfølgende af politiet. Gruppen af unge ankom til Roskilde Station klokken 01.55 i nat »for at gå i byen«. Men deres opførsel skabt så megen uro i nattelivet, at politiet valgte at følge dem tæt.

- Vi har før set, at en gruppe af den størrelse er kommet til byen efter at have planlagt at mødes med »nogen«. Det ville vi gerne undgå. Deres højrøstede opførsel og generelle opførsel over for fremmede omkring dem gjorde, at vi var meget obs på dem, fortæller vagthavende Rene Søe Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fulgte gruppen rundt i byen, og da klokken var cirka 3.30, havde ordensmagten set rigeligt til at beordre flokken tilbage på et tog mod Høje Taastrup.

- Det var der en af dem, som ikke havde lyst til, og i stedet var det desværre tid, til det vi kender alt for godt, politiets beslutninger var åbenbart til diskussion. Det kan vi sige helt klart, det er de ikke. Da vi endte med at ville anholde den unge mand, flygtede han over sporene på stationen, men vi fik indhentet ham, lyder det fra Rene Søe Pedersen.

Manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk