20. oktober 2018
Team Glade Børn tog afsted fra Roskilde i lørdags i solskin. Mandag måtte feltet til gengæld køre i silende regn med flere uheld til følge på de glatte veje.
gallery icon

Se billedserie

Team Glade Børn tog afsted fra Roskilde i lørdags i solskin. Mandag måtte feltet til gengæld køre i silende regn med flere uheld til følge på de glatte veje.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18 ryttere styrtede på glatte tyske veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18 ryttere styrtede på glatte tyske veje
Opdateret 14. juli 2015 kl. 11:12
Roskilde - 14. juli 2015 kl. 10:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lagt op til en fredelig dag for cykelholdet Team Glade Børn fra Roskilde med en forholdsvis let og flad etape på 180 kilometer, men i stedet viste mandag den 13. sig i høj grad at leve op til sit dårlige rygte. Ikke alene silede regnen ned hele dagen, men store dele af gårsdagens etape gik gennem skov, så vejene blev som at køre på grøn sæbe.

arrow Læs også: 50 gange op ad Frederiksborgvej

I alt måtte 18 ryttere en tur i asfalten, og en af dem kom så slemt til skade, at der måtte tilkaldes en ambulance, så vedkommende kunne blive kørt på hospitalet. Her viste det sig desværre, at rytteren havde pådraget et brud i bækkenet.

De øvrige skrammer kunne klares med det førstehjælpsudstyr, der findes i servicebilerne, men feltets to læger, sygeplejersker og massør fik en travl dag.

Det samme gjorde folkene i de syv servicebiler, der medbringer udstyr og reservedele. Det våde vejr medførte også mange tekniske uheld og defekter, hvoraf de fleste kunne klares på stedet. De mere komplicerede defekter krævede dog besøg på et værksted, så en servicebil måtte dagen igennem køre i pendulfart til diverse lokale reparatører på ruten.

arrow 1300 km på cykel er mere hygge end ræs
13. juli 2015 kl. 14:31 Opdateret: kl. 09:22
arrow Team Glade Børn satte kursen mod Bolzano
11. juli 2015 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:18

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk