16. december 2017
Det er ikke til at finde en klar forklaring på dødsulykken, hvor en 18-årig mand kørte ind i en lastbil på Køgevej. Foto: Steven Knap
Det er ikke til at finde en klar forklaring på dødsulykken, hvor en 18-årig mand kørte ind i en lastbil på Køgevej. Foto: Steven Knap
Foto: Steven Knap
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årigs dødsulykke bliver aldrig opklaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årigs dødsulykke bliver aldrig opklaret
Roskilde - 21. april 2017 kl. 12:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hverken fejl på bilen, påvirkning af spiritus og narkotika eller glat føre kan forklare, hvorfor en 18-årig mand fra Roskilde 21. marts endte i en dødsulykke på Køgevej, lige ved kommunegrænsen mellem Roskilde og Solrød.

Politiet har fået undersøgt både den 18-åriges bil og den lastbil, han kørte ind i, men bilinspektørerne fandt ingen fejl ved køretøjerne. Politiet har heller ikke fundet andre forklaringer, og derfor lukker de nu sagen.

Ved ulykken om morgenen den 21. marts kørte den 18-årige lige ud i en svag højrekurve og kom derfor over i den modsatte kørebane, hvor en lastbil kom kørende.

Føreren af lastbilen kunne se, at en farlig situation var ved at opstå, men selvom han trak helt ud på cykelstien for at undvige, kunne han ikke forhindre kollissionen. Politiet kan derfor ikke klandre lastbilchaufføren for noget.

- Summa summarum er, at sagen bliver lukket. Vi kan ikke give bøder til nogen for det her, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Der er fundet en telefon liggende løst i bilen, men selvom tanken har meldt sig, er det ikke til at sige, om den har fjernet bilistens opmærksomhed fra vejen, eller om det har været radioen eller noget helt tredje.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk