6. august 2020
Dyrskuepladsen i Roskilde danner fredag den 27. september ramme om Krudtfestival, der byder på en række fyrværkerishows.
gallery icon

Se billedserie

Dyrskuepladsen i Roskilde danner fredag den 27. september ramme om Krudtfestival, der byder på en række fyrværkerishows.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig står bag fyrværkeri-festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig står bag fyrværkeri-festival
Roskilde - 12. juni 2019 kl. 15:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fyrværkeri-entusiaster får noget at se frem til, når nogle af Danmarks og Europas bedste fyrværkere samles på Dyrskuepladsen i Roskilde fredag den 27. september til Krudtfestival.

Den nye festival byder i løbet af en enkelt aften på fem forskellige professionelle fyrværkerishows á 15 minutter, hvor de fem shows bliver affyret synkront med musik af vidt forskellige genrer. Derudover affyrer Krudtfestival to fyrværkerishows, der bliver skabt med traditionelt nytårsfyrværkeri som inspiration til »krudtnørderne« blandt publikum.

Initiativtageren til Krudtfestival er den kun 18-årige Mikkel Korsbjerg Steffensen, som altid har været betaget af de flotte farver og høje brag fra fyrværkeri.

- Mit team og jeg er superklar til at byde vores publikum velkommen til en uforglemmelig aften på Dyrskuepladsen i Roskilde. Og vi kan med en billet til årets Krudtfestival garantere, at alle sanser bliver stimuleret, når de store luftbomber bliver skudt af til den ledsagende musik, siger han.

Billetter til Krudtfestival koster 180 kroner for voksne og 125 kroner for børn under 14 år og kan købes på Ticketmaster.dk.

Der er adgang til Dyrskuepladsen fra klokken 17.30, og der vil hele aftenen være boder, der sælger mad og drikke. Selve fyrværkeriet bryder løs omkring klokken 20 og slutter omkring klokken 23.30.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk