14. april 2021
En 18-årig mand fra Jægerspris blev udsat for et overfald ved busstoppestedet ved Risø på Frederiksborgvej ved Roskilde.
En 18-årig mand fra Jægerspris blev udsat for et overfald ved busstoppestedet ved Risø på Frederiksborgvej ved Roskilde.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig ført ud af bus og overfaldet og bestjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig ført ud af bus og overfaldet og bestjålet
Roskilde - 15. december 2020 kl. 10:51

Politiet søger vidner til en episode mandag aften, hvor en 18-årig mand fra Jægerspris blev udsat for et overfald ved busstoppestedet ved Risø på Frederiksborgvej ved Roskilde.

arrow Læs også: Presset ud af bus med kniv og gennembanket: Fire mand anholdt

Den 18-årige tog bus 600S fra Roskilde mod nord, og undervejs kom fem mænd hen til ham. En af dem tog hans Airpods-høretelefoner, og da bussen kort efter standsede ved Risø, blev den 18-årige ført ud af bussen af mændene.

Ved busstoppestedet blev den 18-årige tildelt flere slag og spark, og mændene tog hans sko, hættetrøje, jakke og telefon. Mændene truede den 18-årige med en kniv under overfaldet, og bagefter forlod de stedet i ukendt retning.

Den 18-årige forsøgte herefter at kontakte forbipasserende bilister for at få hjælp. Overfaldet blev anmeldt til politiet af den 18-årige klokken 22.46. Han blev hentet i ambulance og kørt til undersøgelse, da der var mistanke om et brud på armen. Politiet afhørte kort den 18-årige på stedet, men skal genafhøre ham nærmere.

De fem mænd beskrives alle som af anden etnisk herkomst end dansk. De var iført maskering og sort tøj. Politiet efterforsker nu sagen og søger i den forbindelse vidner. Personer, som har været i bussen og bemærket optrinnet, eller borgere som har bemærket noget omkring busstoppestedet ved Risø sent mandag aften bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk