26. juni 2019
En 17-årig mand stjal sin mors bil torsdag aften sammen med en kammerat og kørte, mens han var påvirket af spiritus. Foto: Kenn Thomsen
En 17-årig mand stjal sin mors bil torsdag aften sammen med en kammerat og kørte, mens han var påvirket af spiritus. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 17-årig stjal mors bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årig stjal mors bil
Roskilde - 18. januar 2019 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

roskilde: En 17-årig mand så sammen med en kammerat sit snit til at tage sin mors bil og køre, mens de var påvirket af spiritus.

arrow Læs også: Ældre dame gik rundt og kaldte på kat midt om natten

Torsdag aften omkring klokken 20 standsede en politipatrulje den 17-årige ved krydset ved Stændertorvet og Algade. I bilen sad to unge mænd fra Roskilde, der begge sad og drak øl i bilen. Den 17-årige havde ikke taget kørekort, og da han blev testet med alkometeret, viste det sig, at hans promille var for høj.

Den 17-årige mand blev derfor anholdt sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Han blev også sigtet for brugstyveri, og hans mor blev underrettet. Føreren blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer vil den 17-årige høre mere fra politiet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk