24. september 2021
De rutinerede frivillige fra Himmelev Volleyball Klub kan servere en portion spaghetti hver tredje sekund. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

De rutinerede frivillige fra Himmelev Volleyball Klub kan servere en portion spaghetti hver tredje sekund. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16.000 tallerkner spaghetti langet over disken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16.000 tallerkner spaghetti langet over disken
Roskilde - 06. juli 2018 kl. 19:26
Af Sophus Zarrs Soelberg

Fredag har Himmelev Volleyball Klubs bod på Roskilde Festival serveret mere end 16.000 portioner spaghetti bolognese til sulte festivalgæster.

- Indtil videre er det gået super godt. Vi har serveret mere end 16.000 portioner spaghetti på de første to dage, fortæller Niels Kristensen, der er bodansvarlig hos Himmelev Volleyball klubs bod på årets Roskilde Festival.

Når festivalen er overstået regner klubben med at have langet op til 28.000 portioner af sted i alt.

Det betyder, at medarbejderne i boden har kogt mere end fire tons spaghetti og tilberedt to tons kød, når festivalen slutter.

- Når der virkelig kommer tryk på, kan vi serverer en portion hver tredje sekund, fortæller Niels Kristensen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk