4. december 2020
Markedsdagen er slut, og Luna Mygdal Mandel fremviser her en af de to næsten tomme kasser, der var fyldt med masser af vaniljestænger fra morgenstunden.
Markedsdagen er slut, og Luna Mygdal Mandel fremviser her en af de to næsten tomme kasser, der var fyldt med masser af vaniljestænger fra morgenstunden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig vaniljepusher var topsælger på marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig vaniljepusher var topsælger på marked
Roskilde - 09. oktober 2019 kl. 20:09

Lørdag morgen klokken otte cyklede Luna Mygdal Mandel gennem Viby med et par kasser vaniljestænger på bagagebæreren. De velduftende varer var fra det lokale firma, Vaniljen, som ofte bliver omtalt som Vaniljepusheren på Facebook af ejer, Michael Boe Frost.

arrow Læs også: Ny baptistpræst skal jonglere både kirke og karriere

Da Villa Virkelysts markedsdag åbnede klokken 10, havde Luna allerede de første kunder i køen.

- Det var en rigtig travl arbejdsdag for mig. På et tidspunkt stod folk i en kø, der var så lang, at boderne overfor mig måtte rykke deres borde for at de andre handlende kunne komme forbi, fortæller Luna stolt.

På de fire timer, som markedet varede, lykkedes det ungarbejderen Luna Mygdal Mandel at sælge mere end to kasser med vaniljestænger. Michael Boe Frost var forhindret i at deltage på markedsdagen og hyrede i stedet unge Luna til jobbet.

Vibys iværksætterhus, Villa Virkelyst, havde sendt markedsdagen til vejrs som en prøveballon og finder, at dagen var en succes. På trods af, at nogle af virksomhederne havde et lidt beskedent salg, var der alligevel en god pionerånd blandt stadeholderne. Mange fandt, at markedsdagen var en rigtig god måde at vise Viby, hvad deres virksomheder tilbyder, selv om de endnu er for små til at have en butik i byen.

Et par af stadeholderne talte under oprydningen om, at de jo nok hellere måtte lure lidt på den unge »vaniljepusher« og se, om de kan finde et par nye salgstrick til det næste marked. Villa Virkelyst er støttet af Roskilde Kommunes udvalg for vækst, erhverv og globalisering.

arrow Et beat og en særlig fitness til Viby Folkefest
27. maj 2019 kl. 14:15 Opdateret: kl. 12:58
arrow Viby får nyt samlingspunkt for iværksættere og selvstændige
12. november 2018 kl. 04:28 Opdateret: kl. 16:20
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk