15. december 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig pige overfaldet af mand i motorcykeljakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig pige overfaldet af mand i motorcykeljakke
Roskilde - 15. juli 2019 kl. 11:47
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 14-årig pige blev omkring klokken 22.30 fredag aften overfaldet af en mand, da hun var i området omkring Jyllingecenteret. Pigen gik på Merkurvej, hvor en mand greb fat i hende og ville have hende til at komme med. Det nægtede pigen, som endte med at sparke manden i skridtet og stikke af.

- Hun løber til en venindes hus og får hjælp derfra. Hun har taklet det fantastisk. Vi kender jo ikke mandens hensigt, men vil rigtig gerne tale med vidner, siger Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Det er ikke den første episode, hvor en mand har haft fat i en yngre pige i Jyllinge. Så sent som for 10 dage siden blev en anden 14-årig pige antastet af en mand på Nordmarksvej. Her stak pigen også af fra manden, som ved den lejlighed med sikkerhed var kørende på en motorcykel.

Charlotte Tornquist opfordrer alle til at bruge deres sunde fornuft og fortælle politiet, hvis de oplever noget, der virker mærkeligt.

Manden beskrives som dansk, 30-40 år, stor mave, tynde ben. Han havde en læderjakke på, hvorpå der formentlig stod »motorcycle«. Han var også iført cowboybukser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk