15. maj 2021
Viby-forfatteren Anne Klein havde taget sin elev fra Sommerskriveskolen for unge i Lejre, 14-årige Liv Lassen, med til Den Kæmpestore Læsedag på Viby Skole, afdeling Ørstedvej. Foto: Carsten E. Thuesen
gallery icon

Se billedserie

Viby-forfatteren Anne Klein havde taget sin elev fra Sommerskriveskolen for unge i Lejre, 14-årige Liv Lassen, med til Den Kæmpestore Læsedag på Viby Skole, afdeling Ørstedvej. Foto: Carsten E. Thuesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig forfatter læste op for skoleelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig forfatter læste op for skoleelever
Roskilde - 09. september 2020 kl. 19:13

14-årige Liv Lassen var for første gang ude som forfatter, da hun tirsdag læste op for mere end hundrede elever fra 0.-5. klasse på Viby Skole, afdeling Ørstedvej.

arrow Læs også: Talentfulde unge forfatterspirer: Gys på gys

Liv Lassen var på besøg sammen med sin lærer fra Sommerskriveskolen for unge i Lejre, Anne Klein fra Viby, som selv er forfatter og tidligere har været lærer på skolen. Anledningen var FN's internationale læsedag, Den Kæmpestore Læsedag, og duoen læste på skift op for syv forskellige klasser i skolens højtlæsningshjørne i det nyindrettede bibliotek.

Liv Lassen har netop haft sin forfatterdebut i Sommerskriveskolen i Lejres lille antologi »14 16 17« og læste op af sin novelle »En anderledes verden«. Der var stor spørgelyst hos eleverne, der især var benovede over, at det er muligt at være forfatter, når man kun er 14 år.

- Det var en rigtig sjov oplevelse at læse højt, og efterhånden som dagen gik, kunne jeg mærke, at jeg begyndte at blive bedre til det, og jeg har fået mod på at læse op for børn igen en anden gang, siger hun om oplevelsen.

arrow Byen hvor læseklubber er et hit
05. januar 2020 kl. 05:21 Opdateret: kl. 17:37
arrow Svømmehalsforkæmper debuterer som forfatter
27. marts 2019 kl. 14:12 Opdateret: kl. 13:53
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk