23. oktober 2021
Roar Atletik er blandt de fire foreninger, som kommunen har belønnet for at deltage i skolesamarbejdet. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Roar Atletik er blandt de fire foreninger, som kommunen har belønnet for at deltage i skolesamarbejdet. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10.000 kr. til fire foreninger for at gøre noget for skolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10.000 kr. til fire foreninger for at gøre noget for skolerne
Roskilde - 10. november 2017 kl. 18:59

Kultur- og idrætsudvalget og skole- og børneudvalget har belønnet fire idrætsforeninger med priser på hver 10.000 kroner for at gøre en særlig indsats i forbindelse med skolesamarbejdet.

arrow Læs også: Atletikklub har fået godt fat i skolerne

Roar Atletik har deltaget i »Foreningslivet ind i folkeskolen« helt fra starten i 2013, og blandt andre Hedegårdenes Skole har haft glæde af atletikforløb med foreningen. I år har Roar Atletik opgraderet samarbejdet med folkeskolerne og har indtil videre har i samarbejde med kommunen planlagt over 20 forløb med syv folkeskoler. Roar Atletik har også holdt SkoleOL de sidste fire år.

Roskilde Taekwondo Klub har i dette skoleår deltaget i projektet for første gang, hvor de i samarbejde med kommunen har planlagt over 12 forløb med fire skoler, hvilket betegnes som flot for en ny forening i samarbejdet.

Roskilde Håndbold har deltaget helt fra starten i 2013 og har i år blandt andet lavet forløb med Fjordskolen. Indtil videre har Roskilde Håndbold i samarbejde med kommunen planlagt over otte forløb med tre folkeskoler, men har faktisk igennem 30 år samarbejdet med skoler og institutioner.

Capoeira Senzala dyrker den brasilianske kampkunst capoeira, der blander kampteknikker, akrobatik, leg og dans. Foreningen har i år deltaget med over 25 forløb med fem skoler. På Peder Syv skolen alene gennemfører Capoeira 10 forløb. Foreningen har også samarbejde med Projekt KICK-bevægelse på Roskilde Tekniske Skole og har et ønske om at lave et boligsocialt samarbejde i udsatte lokalområder.

arrow Hækkeløb i matematiktimen
01. maj 2016 kl. 12:49 Opdateret: kl. 21:50
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk