14. april 2021
Cliuniq i Ringstedgade bliver ved med at holde åbent, og politiet bliver ved med at dukke op med bødeblokken. Her ved en demonstration for klinikken for tre bøder siden. Foto: Steen Østbjerg
Cliuniq i Ringstedgade bliver ved med at holde åbent, og politiet bliver ved med at dukke op med bødeblokken. Her ved en demonstration for klinikken for tre bøder siden. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10. og 11. bøde til åben skønhedsklinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10. og 11. bøde til åben skønhedsklinik
Roskilde - 08. marts 2021 kl. 11:48

Bøderegnen over skønhedssalonen Cliuniq i Ringstedgade fortsætter.

arrow Læs også: Dusinet fuldt for skønhedsklinik som igen og igen overtræder corona-forbud

Fredag klokken 12.06 kom politiet forbi og kunne konstatere, at klinikken var åben og havde kunder til behandling. Det er 10. gang, Cliuniq er blevet grebet i at holde åbent trods coronarestriktionerne, og politiet udskrev endnu en gang bøder til den mandlige indhaver og den 32-årige ansatte.

Dagen efter kom politiet så tilbage og kunne igen hive bødeblokken frem, da indehaver eller medarbejder ikke i mellemtiden havde besluttet sig for, at nu måtte det også være nok.

De har ved flere lejligheder givet udtryk for, at de har tænkt sig at blive ved med at trodse åbningsforbuddet, og politiet kan stadig ikke gøre andet end at udskrive flere bøder.

Det kræver, at der falder en afgørelse på klinikkens sager, idet de ikke har betalt bøderne, men vil have dem til retten. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi arbejder de på at få afgjort sagerne, men det er uvist, om det kan nås i tide til, at bødefarcen kan få en ende, inden restriktionerne en gang ophører.

arrow Niende corona-bøde til skønhedsklinik
05. marts 2021 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:26
arrow Støttedemonstration til klinikejer med otte bøder
19. februar 2021 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:23
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk