26. august 2019
På lørdag kan Heidi Dehn fra Jyllinge fejre 10 år som selvstændig inden for fitness. Det lå ikke lige i kortene, da drømmen var at blive dyrlæge. Men fotoalbummet indeholder da også foto af en ung Heidi med store krøller og det klassiske aerobic-outfit med lyserøde benvarmere. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

På lørdag kan Heidi Dehn fra Jyllinge fejre 10 år som selvstændig inden for fitness. Det lå ikke lige i kortene, da drømmen var at blive dyrlæge. Men fotoalbummet indeholder da også foto af en ung Heidi med store krøller og det klassiske aerobic-outfit med lyserøde benvarmere. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 år jubilæum hos »dyrlægen«: Flad mave og stramme baller er en sidegevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 år jubilæum hos »dyrlægen«: Flad mave og stramme baller er en sidegevinst
Opdateret 30. august 2018 kl. 10:25
Roskilde - 30. august 2018 kl. 09:21
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som ung startede hun Aerobicgården sammen med Tom Hoel, som nu har eget træningscenter i Frederikssund. 300 medlemmer strømmede hurtigt til, og der var fuld fart på med stort krøllet hår, lyserøde benvarmere og g-streng i aerobicdragten.

arrow Læs også: Video: Se ham danse med lokale kvinder: Silas Holst tog Dirty Dancing med til jubilæum

Siden da tog Heidi Dehns hverdag en drejning til at være træningskonsulent i politiet, inden hun fik den brillante idé at åbne egen virksomhed, med fitness som omdrejningspunktet, cirka den dag hvor finanskrisen blev en realitet.

- Det var 1. september 2008, at jeg sprang ud med egen virksomhed. Jeg havde en idé om sådan et lidt high-end produkt, træning for en mindre gruppe mennesker. Det virkede sgu ikke særlige gennemtænkt at få den gode idé, lige da alle andre så en full-blown finanskrise, griner Heidi Dehn.

Trods finanskrise kan hun på lørdag fejre 10-års jubilæum med virksomheden, som meget traditionelt bare hedder heididehn.dk

- Hvad jeg kalder mig? Det spørger du om. Jeg ved ikke lige, hvad jeg er. Det er jo noget med træning, men det er for dem, som virkelig gerne vil træne. Alt for mange gange lever fitnesscentret af at have en hulens masse passive medlemmer, som får alt for lidt ud af de penge, de lægger i træningscenteret. Jeg har nul passive medlemmer. Jeg plejer at sige, at det jeg tilbyder er for dem, der har træningslyst.

- Vi kender det jo alt for godt. Mange har lysten til at blive stærkere, sundere, komme af med skavanker, sidegvinsten er så flad mave og stramme baller. Jeg interesserer mig for, hvorfor folk falder fra, og så prøver jeg at sætte ind dér, for at få dem til at blive ved med deres træning. Jeg mener, det handler meget om at blive mødt, at vide, at der er nogen, der venter på dig. De spørger, hvordan du har det, og hvor du blev af sidst?

Succesfuld træning handler meget om at elske processen og ikke bare drømme om resultatet, forklarer Heidi Dehn, som oprindelig havde en drøm om at blive dyrlæge.

- Så skulle man vide en masse om kemi, og så var den drøm ligesom død, griner hun.

Heidi Dehn hænger sig ikke så meget i jubilæet. Faktisk ved hun ikke, hvad hun skal på lørdag, men den 27. oktober regner hun med at fejre jubilæet med en dag-event med foredrag og træning til dem, der har lyst til at kigge forbi.

Skulle du have lyst til at sige tillykke, så kan du jo bare stikke hovedet ind i træninglokalet - med eller uden træningstøj.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk