18. juli 2019
Rasmus Seebach er en af de få danske artister, der ville kunne tænkes at give koncert i Rådmandshaven. Dén mulighed bør man ikke spille sig af hænde, mener Lars Sloth. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Rasmus Seebach er en af de få danske artister, der ville kunne tænkes at give koncert i Rådmandshaven. Dén mulighed bør man ikke spille sig af hænde, mener Lars Sloth. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Nej til koncerter er en hovsabeslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Nej til koncerter er en hovsabeslutning
Roskilde - 14. juni 2018 kl. 12:25
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en hovsabeslutning.
Sådan lyder Gimle-leder Lars Sloths kommentar til, at et flertal i økonomiudvalget har besluttet, at det ny stadion slet ikke skal kunne bruges til at holde koncerter.

arrow Læs også: Forbud mod stadionkoncerter bliver droppet

Han blev med egne ord »pissesur og ærgerlig« over beslutningen, og han peger på, at Byparken ikke er egnet til udendørskoncerter, der kan samle op til 12.000 tilhørere - og at Dyrskuepladsen ikke er et brugbart alternativ, fordi den er alt for stor.

Naboerne til stadion har gjort indsigelse til forslaget til lokalplan for stadion, men Lars Sloth noterer, at ingen har ytret ønske om, at koncerter ikke skal kunne finde sted, kun at der var opmærksomhed på støjen og eventuelle koncerters antal. Han mener, at økonomiudvalget overreagerer.

- Ingen ønsker at træde beboerne over tæerne, men helt at afskrive muligheden for koncerter er en hovsabeslutning. Vi på Gimle kunne godt tænke os muligheden for at lave en udendørs koncert på stadion en gang imellem. Det behøver ikke at være særligt støjende, og det vil under ingen omstændigheder blive ret ofte - måske en gang om året, højst to, for Danmark flyder jo ike ligefrem over med artister, der er store nok til at kunne bære den slags arrangementer - så man kunne bare sætte nogle grænser for det. For os ville det være en spændende mulighed at have, når de rigtige navne er der, og det kort spiller man sig af hænde, siger Lars Sloth.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - på papir eller som e-avis

arrow Byråd siger nej til stadionkoncerter
13. juni 2018 kl. 12:12 Opdateret: kl. 12:12
arrow Ingen fast støjgrænse for stadionkoncerter
10. juni 2018 kl. 08:45 Opdateret: kl. 17:13
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk