21. februar 2019
38-årig Daniel Thomsen er klar til at optræde med sit eget show i Gimles café torsdag aften. Her ses han på scenen. Foto: Katrine H. Kristensen
gallery icon

Se billedserie

38-årig Daniel Thomsen er klar til at optræde med sit eget show i Gimles café torsdag aften. Her ses han på scenen. Foto: Katrine H. Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Mit eget show giver mig mulighed for at fortælle min historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Mit eget show giver mig mulighed for at fortælle min historie
Roskilde - 12. september 2018 kl. 13:57
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en stor drøm, der bliver opfyldt for tryllekunstner Daniel Thomsen fra Roskilde, når han på torsdag den 13. september optræder for første gang med sit eget show i Gimles café. Showet giver den 38-årige tryllekunstner mulighed for at vise en mere personlig side af sig selv.

arrow Læs også: Daniel fra »Danmark har talent«: Først nu tør jeg udleve min drøm

- Mit show kommer til at have mere fokus på mig og min personlige historie, som jeg viser gennem tryl. Det kommer blandt andet til at handle om, hvordan jeg startede med at trylle, men også nogle af de svære ting som jeg har været igennem. Jeg vil blandt andet fortælle en historie omkring et pendul, som har været med til at ændre mit liv, og grunden til at jeg er tryllekunstner. Den historie har jeg aldrig fortalt før, siger Daniel Thomsen.

Hans nye show giver mulighed for selv at bestemme, hvad han vil snakke om, og hvor meget af sit eget liv han vil dele ud.

- Jeg optræder typisk til konfirmationer eller bryllupper, hvor der er mere fokus på modtagerens historie. I mit eget show er der flere muligheder for selv at komme ind på ting, som andre jobs ikke altid giver mulighed for. Trylletrickene er ikke altid det vigtigste. Det er mere historien bag, hvor man så bruger tryllerekvisitter til at vise det. Jeg håber, at folk kan relatere til de historier, og laver deres egne fortolkninger på hvad de ser, siger han.

Daniel Thomsen optræder klokken 20.30 i Gimles café torsdag den 13. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk