24. april 2018
Özcan Sekeroglu kan selv godt lide at sidde på en kaffebar, få en kop kaffe og eksempelvis læse avis. Nu har han åbnet Schmeltz Kaffebar på Schmeltz Plads. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Özcan Sekeroglu kan selv godt lide at sidde på en kaffebar, få en kop kaffe og eksempelvis læse avis. Nu har han åbnet Schmeltz Kaffebar på Schmeltz Plads. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Alle skal have råd til kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Alle skal have råd til kaffe
Roskilde - 23. marts 2018 kl. 16:12
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Özcan Sekeroglu har altid selv siddet på kaffebarer rundt omkring og eksempelvis læst avisen.

- Jeg syntes, der manglede et sted i Roskilde. Det er blevet så dyrt at få en kop kaffe på caféerne. Jeg synes, at kaffe er noget, alle skal have råd til, siger han og fortæller, at det er årsagen til, at han nu har åbnet Schmeltz Kaffebar på Schmeltz Plads i Roskilde.

Özcan Sekeroglu er også en del af restauranten That's Amore i Støden, men fremover vil han være begge steder.

- Jeg har en makker i restauranten, som kommer til at være der i det daglige, siger han og fortæller, at han er ved at få lært de ansatte op til kaffedelen i kaffebaren.

Kunderne kan allerede købe mad, men fra næste måned er der også tilknyttet en kok på kaffebaren.

- Vi skal være kaffebar og køkken. Hovedprincippet er kaffe med dessert. Hvis man sidder nogle stykker og hygger sig, så er det ærgerligt, hvis man er nødt til at gå, fordi man bliver sulten. Så kommer folk ikke tilbage, siger Özcan Sekeroglu.

Kaffebaren har kun haft åbent i få dage, men Özcan Sekeroglu har erfaret, at der er stille på Schmeltz Plads efter klokken 19.

Fin interesse
De første dage har der været problemer med wifi'en, men det er meningen, at man kan sidde med sin laptop og eksempelvis lave lektier, mens man får en kop kaffe.

- Jeg synes personligt, at vores kaffe er god, siger Özcan Sekeroglu og kalder den all-round i smagen.

Han oplyser, at han samarbejder med Copenhagen Coffee Lab, som selv rister deres kaffe.

Lokalerne var gennem en del år et pizzeria, men de er blevet gennemrenoveret.

- Jeg har tænkt rustikt og genbrugsmøbler i indretningen, fortæller Özcan Sekeroglu.

Vinduerne kan blive skudt til side, så man kan gå direkte fra kaffebaren ud på den lille terrasse foran. Özcan Sekeroglu regner med, at det bliver et hit, hvis sommeren bliver varm.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk