14. december 2017
Ved sidste valg var Socialdemokratiet for tidligt ude med at hænge valgplakater op i Roskilde. Det er nu blevet indskærpet af partifomanden, at det ikke må gentage sig, men der bliver ikke  skrappere regler. Foto: Thomas Olsen
Ved sidste valg var Socialdemokratiet for tidligt ude med at hænge valgplakater op i Roskilde. Det er nu blevet indskærpet af partifomanden, at det ikke må gentage sig, men der bliver ikke skrappere regler. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyvstart med valgplakater bliver ikke straffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyvstart med valgplakater bliver ikke straffet
Roskilde KV17 - 07. oktober 2017 kl. 10:54
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal slås hårdt ned på snyd med opsætning af valgplakater. Det mener Dansk Folkeparti, der har foreslået, at for tidlig ophængning af politikerportrætter i Roskilde skal medføre nedtagning af alle plakater fra det pågældende parti.

Det forslag måtte Merete Dea Larsen dog trække, da det vil være ulovligt at indføre den slags sanktioner. Tilbage står, at kommunen som hidtil kan pille valgplakater ned, hvis de er til fare for trafikken eller hænger ulovligt.

Det bliver op til partierne selv at overholde en gentleman-aftale om ikke at sætte plakater op før lørdag den 28. oktober klokken 12.

- Der er åbenbart ikke nogen sanktionsmuligheder nu, der rigtigt battter, og det synes jeg er lidt tosset, siger Merete Dea Larsen.

Hendes forslag blev stillet med slet skjult henvisning til Socialdemokratiet, der tyvstartede ved sidste valg. Det vil ikke gentage sig, lover Søren Kargaard, formand for Socialdemokratiet i Roskilde.

- Vi vil anstrenge os meget voldsomt for, at det ikke gentager sig. Det var meget dårlig stil sidst, siger han.

Artiklen er en forkortet version af en artikel i DAGBLADET Roskilde 7. oktober. Du kan købe adgang til at læse avisen på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk