20. juni 2021
Annie Larsen havde egentlig besluttet sig for ikke at genopstille til byrådet, men lod sig overtale. Det gik alligevel ikke, men så får hun tid til en masse af det, hun ellers har vraget til fordel for politisk arbejde. Foto: Lars Ahn Pedersen
Annie Larsen havde egentlig besluttet sig for ikke at genopstille til byrådet, men lod sig overtale. Det gik alligevel ikke, men så får hun tid til en masse af det, hun ellers har vraget til fordel for politisk arbejde. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annie Larsen køber ikke havkat-forklaringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annie Larsen køber ikke havkat-forklaringen
Roskilde KV17 - 23. november 2017 kl. 15:15
Af Kristian Jørgensen

Annie Larsen røg lige akkurat ud af byrådet i Roskilde, da 14 stemmer adskilte hende fra Venstres sjette og sidste mandat.

Hun har mistet 100 stemmer fra sidste valg, men tror ikke på, at forklaringen skal findes i hendes til tider pågående stil.

- Så ville det kun være mig, det var gået ud over, og sådan er det på ingen måde. Der er nok nogen, som vil søge den forklaring, men sådan synes jeg på ingen måde, det er, siger Annie Larsen.

Hun har især bidt sig fast i borgmester Joy Mogensens habilitetssag, som nogle fandt plagsomt, men som hun ikke desto mindre viste sig at have ret i. I hendes øjne er alt det passeret, mens landspolitikken været altafgørende.

- Forklaringen er, at Venstre på landsplan fik 26 procent og nu kun fik 19 procent. Jeg har stået på torvet, hvor folk har sagt, at vi stemmer ikke på Lars Løkke, og jeg har sagt, at landspolitik og kommunalpolitik er to forskellige ting, men det har ikke været let at overbevise om, siger Annie Larsen.

Hun havde på forhånd regnet med, at det kunne ende med et farvel til byrådet på grund af meningsmålingerne på landsplan.

Personligt havde hun troet på syv mandater i byrådet, men det kun blev til seks, og derfor blev de 14 stemmer op til Marianne Kiærulff afgørende.

- Det er ikke sådan, at min verden styrter sammen. Jeg havde indstilet mig på det og i mit stille sind håbet at blive genvalgt. Når man stiller op, må man også tage risikoen for ikke at blive valgt, og jeg havde på forhånd besluttet mig til, hvad jeg så ville lave, siger Annie Larsen, der blandt andet vil prøve kræfter med bridge for tredje gang, gå til engelsk og genoptage korsangen, som blev opgivet, da hun kom i byrådet i 1990.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk