29. juli 2021
Erfarne folk i Teknisk Afdeling på Roskilde Sygehus er røget ud, fordi de ikke vil stå model til ?ridefoged-metoder?, skriver en række tidligere ansattes.
Erfarne folk i Teknisk Afdeling på Roskilde Sygehus er røget ud, fordi de ikke vil stå model til ?ridefoged-metoder?, skriver en række tidligere ansattes.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere medarbejdere skriver om driftschefens terror på sygehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere medarbejdere skriver om driftschefens terror på sygehuset
Roskilde Debat - 13. august 2020 kl. 00:45

Vi skrev tidligere et læserbrev som blev bragt i denne avis i Marts.

Desværre druknede debatten, forståeligt nok, i Corona-krisen, men nu sender vi da igen i redigeret udgave.

Årsagen er artiklen i Roskilde Avis i uge 32 omhandlende fyraftens møde d 17. august imellem lønmodtagerne i Teknisk Afdeling og LO-formand, Bo Victor Jensen.

I artiklen bliver problemerne med arbejdsmiljøet tilskrevet en mellemleder, men han er altså bare håndlanger for det EGENTLIGE problem, nemlig Driftschefen.

VI er en håndfuld gamle håndværkere, som nu tager bladet fra munden om forholdene på Teknisk afdeling hos Sjællands Universitetshospital i Roskilde.

Flere af os er blevet fyret , siden sommeren 2017, og vi er alle blevet mobbet ud.

Ingen af os er røget pga af faglige kvalifikationer eller mangel på samme, men kun fordi vi ikke klappede hælene sammen og gjorde honnør

Ingen vil være tillidsrepræsentant, for hvis man ikke danser efter Driftschefens pibe, bliver man offer for hans voldsomme temperament.

Håndværkere bliver beordret opgaver, der slet ikke er deres. F.eks. har de fået besked om at fjerne et stillads i stormvejr, skifte dæk på biler, lave flyttemands-opgaver osv.

Når vi argumenterede for, hvorfor vi ikke kunne udføre dette, blev der råbt og skreget af os, mens vi blev truet af Driftschefen.

Han har intet med den daglige ledelse at gøre, det har han mellemledere til. Men han blander sig i alt uden overhovedet at kende til forretningsgangene.

Driftschefen kalder folk til samtale både alene - og til tjenstlige samtaler med bisidder. Én af os har oplevet en tjenstlig samtale sammen med en repræsentant for vores fagforening 3F, hvor han råbende smed os ud og truede med politi, hvis vi ikke frivilligt forlod kontoret.

Årsagen var, at 3F repræsentanten startede med at stille spørgsmål om, hvorvidt mødet var lovligt indvarslet!

Så er det er jo ikke en skam at gå, når man bliver SMIDT ud !

Driftschefen bruger tid på at jage rygere på matriklen, lege P-vagt, dog mest hos håndværkere og portører. Men HR-ansattes forhold tør han ikke blande sig i.

Driftschefen har fået fyret og forflyttet gamle mellemledere eller maskinmestre, der havde været ansat i årevis, og som ikke ville lade sig kue.

Efterfølgende har han selv ansat nye, som makker ret og gennemfører de tidligere omtalte 'ridefoged-metoder'. Som én af mellemlederen har sagt: Det er Kaptajnen der bestemmer !

Vi fatter ikke hvorfor juristerne i Region Sjælland, som deltager i de tjenstlige samtaler, ikke undrer sig. Måske de skulle tage et kig i personalemapperne.

Dette er kun fra Teknisk afdeling, men der findes talrige eksempler på det samme i andre personalegrupper som Driftschefen har med at gøre og flere af de fyrede har fået mundkurv på .

Der kan nævnes talrige andre eksempler på det 'overraskende dårlige arbejdsmilø' og hvad der er forsøgt at gøre ved det, men det er der ikke plads til i dette læserindlæg.

Klaus Larsen, Klosterengen 132 Roskilde

John Sørensen, Kongemarken 25 Roskilde

Bent Lauersen, Knud d Storesvej 47 D Roskilde

Klaus Bruunshøj Jacobsen, Byvejen 13 Dåstrup

Henning Skov, Gormsvej 8 Roskilde

Claus Reib, Galpestykket 375 Svogerslev.

Palle Stevne Nielsen, Neergårdsvej Roskilde

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk