19. juni 2021
Mads Præstegaard fra SF-Roskilde ville hellere have hævet skatten fremfor at spare så meget i kommunens budget.
Mads Præstegaard fra SF-Roskilde ville hellere have hævet skatten fremfor at spare så meget i kommunens budget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæv skatten og indfør minimumsnormeringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæv skatten og indfør minimumsnormeringer
Roskilde Debat - 05. oktober 2020 kl. 11:22

Her på efterdønningerne af budgetforhandlinger sidder vi tilbage med endnu et budget, hvor der bliver gennemført besparelser. Ja, i år har vi fået en lille sejr, for nu kan vi kalde det, det er, til medarbejderne. Men igen er der valgt besparelser frem for at hæve skatten.

På trods af at der i en meget lang årrække har været et klart rødt flertal i Roskilde Kommune, så bliver kernevelfærden gang på gang beskåret. På trods af et sikkert flertal blandt de røde partier, har Socialdemokratiet aldrig turde tage teten og for alvor rette op på de forringelser af velfærden, som bliver presset ned over kommunerne, herunder Roskilde.

Målet i den her valgperiode er klart for SF, det har det altid været. Stop med skattesænkningerne, stop med at forringe ligheden i samfundet og brug i stedet pengene på minimumsnormeringer. Særligt i de tidlige år i barndommen er det helt essentielt for vores børn, at der er en voksen tæt på, der har tid til at vise omsorg og sikre indlæring.

Forhåbentlig vil Socialdemokratiet i Roskilde ændre kurs frem mod valgbudgettet 2021, og lave et ordentligt rødt budget, i stedet for evig og altid at forsøge taktiske manøvre på velfærdens bekostning.

Nej til flere skattelettelser, om de så er skjult via en bilafgift eller lign., og ja, til en bedre fremtid for vores børn!

Mads Chr. Præstegaard
bestyrelsesmedlem

& sekretær
SF Roskilde.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk