12. april 2021
I det nye budget for 2019 har et stort flertal i regionsrådet besluttet, at der skal være læger hele døgnet på skadestuerne i Roskilde og Næstved. (Arkivfoto: Erling J.)
I det nye budget for 2019 har et stort flertal i regionsrådet besluttet, at der skal være læger hele døgnet på skadestuerne i Roskilde og Næstved. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt med flere læger på skadestuerne i Roskilde og Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt med flere læger på skadestuerne i Roskilde og Næstved
Opdateret 01. oktober 2018 kl. 15:44
Roskilde Debat - 01. oktober 2018 kl. 08:59

I mange år har over 200.000 borgere omkring Region Sjællands to største byer, Roskilde og Næstved, været utrygge, fordi der ikke var læger hele døgnet på deres lokale skadestue.

Resultatet har været, at mange er blevet sendt rundt til andre byer på Sjælland for selv mindre skader og uheld. Men nu er det slut på denne urimelige situation.

Ved valget i efteråret 2017 kom der et nyt flertal i regionsrådet, som består af S-DF-SF-LA. Her blev det en del af denne konstitueringsaftale, at der skal være læger hele døgnet på skadestuen i de to byer.

Nu er det så også blevet en del af aftalen om Region Sjællands budget for 2019, som alle partier - bortset fra Enhedslisten - er blevet enige om.

Et godt resultat har ofte mange ophavsmænd og - kvinder.

Men vi er i hvert fald glade for, at det efter mange års arbejde nu er lykkedes at give denne øgede tryghed til de mange borgere i Næstved- og Roskilde-området.

Susanne Lundvald(S)
Næstved
Jorun Bech(S)

Roskilde
Sjællands Regionsråd.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk