19. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvorfor brokker folk sig over vaccinations bestilling, det er nemt og hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvorfor brokker folk sig over vaccinations bestilling, det er nemt og hurtigt
Roskilde Debat - 22. februar 2021 kl. 12:58
Af Lissi Nolte, Hovedvejen 310, Lejre

Undertegnede Lissi Nolte, fik en sms lørdag den 20. februar 2021, kl. 8,00. om morgenen med tilbud på Corna vaccination

Efterfølgende ca. 8.15 gik jeg ind på siden for bestilling af tid til vaccination, der blev oplyst at der var 59 minutters ventetid; men inden de 59 minutter var gået kom jeg ind på siden hvor jeg kunne bestille tid. Jeg valgte den 21. februar 2021 og gik ned til tidspunktet hvor jeg valgte kl. 16.30, derefter blev jeg spurgt om jeg ville bestille tid ti vaccine nr. 2, det ville jeg og trykkede på datoen den 14. marts 2021, derefter gik jeg til tidspunkt og valgte kl. 16.30, det var nemt og forståeligt, at der er ventet tid, det er da til at forstå, når der er så mange der vil bestille tid.

Vel ankommet til Roskilde Hallen hal D, blev mit sygesikringskort scannet og jeg blev venligt vist ind i hallen, det skal bemærkes at jeg kom i rigtig god tid; men trods det kom jeg til med det samme, to søde damer scannede igen mit sygesikringskort og spurgte mig om mit cpr. nr., navn og om jeg var allergisk over for noget, om jeg var vaccineret mod influenza, lungebetændelse og om jeg fik blodfortyndende medicin, dette svarede jeg på, derefter kom der en Læge og talte med mig om det jeg havde oplyst. Inden vaccinationen fortalte personalet om de evt. bivirkninger der kunne være; men det havde jeg undersøgt forinden. Derefter blev jeg vaccineret og fik en lap sat på hånden om hvornår jeg måtte gå, ved vente stolene blev jeg tilbudt saftevand eller vand. Da klokken var 16.40 var jeg ude og på vej hjem.

Stor tak til det søde og rare personale.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk