1. juni 2020
Ensretningen af Værebrovej har forårsaget store kødannelser i morgentrafikken ud af Jyllinge (billedet er ikke fra Jyllinge).
gallery icon

Se billedserie

Ensretningen af Værebrovej har forårsaget store kødannelser i morgentrafikken ud af Jyllinge (billedet er ikke fra Jyllinge).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vender ensretningen i Jyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vender ensretningen i Jyllinge

Borgerhenvendelser får forvaltningen til at reagere på trafikal tilsanding på Værebrovej

Opdateret 17. september 2019 kl. 10:56
Roskilde Avis - 17. september 2019 kl. 10:53
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er skønt, når der bliver lyttet, siger Mogens Hallager (C), som har været af én af de lokale Jyllinge-borgere, der har presset på for at vende ensretningen på Værebrovej.

Nedgravningen af et regnvandsbassin har ført til en midlertidig ensretning, som har afstedkommet voldsomme lokale kødannelser i myldretiden, og det har frustreret de omkring 500 bilister, der har spildt værdifuld tid i morgentrafikken.

- Det har lagt 15-25 minutters ventetid oven i den trafik, man ellers kører ind i, fortsætter Mogens Hallager, der nu kan se frem til, at ensretningen bliver vendt snarest muligt.

- Det er den eneste løsning, der hjælper, for det giver flere udkørsler ud af byen, så vi kan sprede trafikken, siger han.

Løsning om to uger

Formand for Plan- og Teknikudvalget, Daniel Prehn, ser frem til at en omvendt ensretning vil afhjælpe en del af kødannelsen, men han erindrer om, at der fortsat vil være træg trafikafvikling så længe vejarbejdet står på.

Herudover er der fortsat et defekt lyssignal ved Krogholmvej og A6 i Stenløse, som påvirker trafikken i Roskilde Nord. Endelig opererer man som bekendt med 14 dages varsel til Movia og buslinje 600S.

- Alle problemer bliver ikke løst ved at vende ensretningen, men vi har grund til at tro på at udfordringerne vil være aftagende i de sidste 6-7 uger af vejarbejdet. Så vi prøver at gennemføre det så hurtigt som muligt, siger Daniel Prehn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk