16. januar 2021
Simone Laustsen, der her ses sammen med sin tjener Rasmus, har gennem 10 år i samarbejde med sin makker Lasse gjort Gustav Wied til et værtshus med masser af god øl og levende musik. 

(Foto: Per Christensen)
Simone Laustsen, der her ses sammen med sin tjener Rasmus, har gennem 10 år i samarbejde med sin makker Lasse gjort Gustav Wied til et værtshus med masser af god øl og levende musik. (Foto: Per Christensen)
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værtshus solgt til bryggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værtshus solgt til bryggeri
Roskilde Avis - 03. december 2019 kl. 00:32

Et af Roskildes karakteristiske værtshuse Gustav Wieds i Hersegade er blevet solgt til nye ejere.

Simone Laustsen, der nu har haft det gennem 10 år sammen med sin makker Lasse, har solgt til bryggeriet Åben fra Kolding, der vil fortsætte linjen med at satse på deres eget kvalitetsøl.

- Vi har været på en fantastisk rejse med at udvikle et traditionelt 'brunt ryger-værtshus' til et sted, hvor rygning ikke er tilladt i lyse lokaler, og håndbajerne er blevet suppleret med et stort udvalg af special-øl og luksus spiritus, fortæller Simone.

Undervejs har hun også fået præsenteret god levende musik med blues og andre traditionelle genrer i det intime kælderlokale, der egner sig til svedige rytmer.

Simone og Lasse har været på udkig efter en køber, der vil drive stedet videre i samme stil, så det trofaste stam-publikum fortsat føler sig velkomne i det, der for mange er 'et andet hjem'.

Var leverandør
Bryggeriet Åben fra Kolding, der nu har overtaget Gustav Wied, er allerede lidt kendt på stedet, fordi det gennem flere år har leveret godt øl til Roskilde-beværtningen.

- Intentionen er, at Gustav Wied fortsætter under samme navn. Vi tror, at Roskilde som Danmarks 10. største by kan bære en ølbar med fokus på nogle af verdens allerbedste øl fra indland og udland, siger Philip, som er brygmesteren fra Åben.

Bryggeriet er også ved at åbne egen ølbar i Aarhus under samme navn.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk